Sjömansbiff

(Måndag v. 11)

Recept finns i t.ex. "Vår Kokbok". Serveras med sallad.

Nötkött, lök och potatis varvas och kokas i lättöl. Inga krångliga ingredienser och ingen sensationell smakupplevelse men ändå god vardagsmat tycker jag. I "Vår Kokbok" står det att man kan ta vatten istället för öl men det är inget jag rekommenderar, då blir det nog väldigt tråkig mat. Medan vi åt funderade vi över varför rätten heter som den gör. Vårt enda seriösa uppslag är att det kanske är praktiskt med allt-i-ett-rätter ute på sjön... Någon som vet (eller tror) något?
-
-
-
Etiketter på inlägget: , , , , , , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0